Wat zoekt u?
NAVB VVE Management

VVE Management

Welkom op de website van NAVB Vastgoedmanagement B.V.

WIJ NEMEN UW VVE ALLE ZORGEN UIT HANDEN:

Onze specialisten nemen graag alle werkzaamheden betreffende uw vereniging van eigenaars onder hun hoede.

Al ruim 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in het beheer van woon- en bedrijfscomplexen in opdracht van verenigingen van eigenaars.

Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden voor zowel administratief beheer als technisch beheer. Heeft u zelf een actieve technische commissie dan kunnen wij uiteraard ook alleen administratieve werkzaamheden voor u verrichten.

Wij kunnen dus voor u een op maat gemaakte offerte uitbrengen. In welke vorm u met ons een overeenkomst wenst aan te gaan is geheel aan u.

Wij verzorgen ook het uitbrengen van adviezen inzake wettelijke bepalingen en subsidieregelingen.

Gaat uw voorkeur uit naar een administratief pakket dan kunt u dit pakket op een later tijdstip altijd aanpassen naar een compleet pakket.

Voor alle verenigingen die wij in beheer hebben maken wij op onze website een eigen inlog gedeelte. De meest belangrijke stukken van de vereniging van eigenaars kunnen hier worden ingezien, zoals de splitsingsakte met –reglement, huishoudelijk reglement, agenda algemene ledenvergaderingen, jaarstukken en begrotingen en notulen.

Eigenaars ontvangen per vereniging een eigen wachtwoord en inlogcode, zodat men op elk gewenst moment de stukken van de vereniging van eigenaars kan raadplegen, afdrukken of opslaan op een eigen pc.

Uiteraard ontvangt u alle stukken van de vereniging van eigenaars eveneens per post.

HET NUT VAN GOED ONDERHOUD AAN UW COMPLEX

Goed onderhoud aan uw complex zorgt ervoor dat de appartementen hun waarde blijven behouden en minstens zo belangrijk is het woonplezier dat een goed onderhouden complex oplevert. Hiervoor is zeker bij oudere gebouwen een langetermijnplanning belangrijk. Dit voorkomt dat eigenaars voor onverwachte hoge kosten komen te staan. Wij adviseren uw vereniging van eigenaars graag over een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor het periodiek en groot onderhoud. Een goed MJOP en de bijbehorende begroting en bijdragen voorkomen schommelingen in de periodieke bijdrage van de eigenaars. Laat u het technisch beheer door ons verzorgen dan kunnen wij u hierin bijstaan.

BRENG MEER PROFFESSIONALITEIT IN UW VERENIGING VAN EIGENAARS

NAVB Vastgoedmanagement B.V. draagt zorg voor een professionele organisatie van uw vergaderingen. Als u ervoor kiest de organisatie van de jaarlijkse vergadering van eigenaars door ons te laten verzorgen dan verzorgen wij de toezending van de stukken, regelen wij een vergaderlocatie en het notuleren van de vergadering. Daarbij blijft de besluitvorming en de eindverantwoordelijkheid natuurlijk in handen van de eigenaars zelf. Als gezamenlijke eigenaars neemt u zelf tijdens de vergaderingen democratisch beslissingen over de uit te voeren plannen. Wij zorgen ervoor dat u over de juiste informatie beschikt om beslissingen te kunnen nemen.

Bent u op zoek naar een administrateur of bestuurder voor uw vereniging van eigenaars neem dan vrijblijvend contact op met onze heer R. Geerlings, telefoonnummer 070 – 3248400, zodat een, aan uw wensen aangepaste, vrijblijvende aanbieding kan worden gedaan.

Heeft u vragen stel deze dan aan ons team van specialisten.

Nieuws

Wat behoort tot de privégedeelten van een appartementsrecht?

Volgens artikel 5:111 sub a BW moet in de akte van splitsing van een appart...Lees meer