Erasmusweg 1183

Soort huurwoningportiekflat
Aantal kamers2
Ingangsdatumin overleg
Huurprijs€ 712,-
Oppervlakte84m2
Onderhoud binnengoed
Onderhoud buitengoed
NAVB Huurwoningen Aanbod Erasmusweg

VERHUURD --------------- VERHUURD


Erasmusweg 1183C is een leuk 2-kamer appartement gelegen op de 3e etage met winkelvoorzieningen op loopafstand en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen. Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine en CV-ketel, separaat toilet, badkamer, slaapkamer (18,6m2) en L-vormige woonkamer met open keuken (ca. 40m2).
Het appartement beschikt tevens over een balkon.

Dit appartement is per direct beschikbaar. De kale huurprijs bedraagt € 712,00 per maand, exclusief € 48,00 servicekosten. Een parkeerplaats is apart te huur.

*Algemene informatie
Bouwjaar: 1997
L-vormige woonkamer
Slaapkamer
Keuken: eenvoudige Bruynzeel keuken
Balkon
Lift aanwezig
Verwarming en warm water d.m.v. individuele CV-ketel
Parkeerplaats apart te huur

Kale maandhuur : € 7120,--
Servicekosten : € 48,--

In de servicekosten is ook het voorschot voor uw waterverbruik inbegrepen.

LET OP GETOONDE FOTO'S ZIJN VAN DE VOORMALIGE MODELWONING EN GEVEN EEN GOED BEELD VAN DE WONING, KLEUREN VAN MUREN EN VLOEREN KUNNEN AFWIJKEN

Dit appartementencomplex bestaat uit vier identieke gebouwen van ieder 46 woningen in de wijk Morgenstond. Morgenstond is een ruim opgezette, groene wijk in het zuidwesten van Den Haag. De wijk beschikt over een uitgebreid voorzieningenniveau van winkels, onderwijs, sport en recreatie. De buurt is uitstekend bereikbaar. Met het openbaar vervoer reist u snel en eenvoudig naar het centrum van Den Haag.

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u een minimaal bruto jaarinkomen van € 34.180 te ontvangen en tevens een vast dienstverband te hebben

Wat zoekt u?
DIRECT INSCHRIJVEN? Klik DAN hier!